Del 17 - Brustet hjärta

Previous 
"Jag var full. Det var ett misstag." Mumlar han och en klump bildas i min hals och tårarna bränner innanför ögonlocken."Var allt ett misstag? Även när du sa att du älskade mig?" Säger jag men det är nog svårt att höra eftersom jag har gråten i halsen.
"Ja, allt var ett misstag." Svarar han mig och vänder på sig. 
Jag rusar ner för trappan men lyckas turligt nog behålla tårarna inom mig. Jag vill verkligen inte börja gråta nu. Det är då jag hör någon säga något från vardagsrummet hos Andy. Snälla säg att det inte är Rachel! 
"Vad hände igår?" Säger Rachel och kommer ut till hallen där jag stannade när jag hörde henne. Såklart jag inte hade sån tur. 
"Ehm..." Harklar jag mig. Vad ska jag säga? Jag kan inte direkt säga att jag hade sex med Andy!
"Ni skyddade er väl?" Säger Rachel och jag kan känna att jag börjar att likna en tomat. Jag tror inte detta händer, jag måste drömma. En mardröm måste det vara.
"Va, vad pratar du om...?" Säger jag så oskyldigt jag kan. Hur kan hon veta? Men av alla som skulle kunna få reda på det här är hon ändå det bästa alternativet.
"Jag gick hem tidigare igår eftersom jag hade lite av en huvudvärk." Säger hon som om hon läst mina tankar och besvarat alla oställda frågor. Hon måste ha sett att vi sov i samma säng och antagit med tanke på hur våra kläder... inte exakt satt på oss. 
"Aha..." Säger jag och undviker hennes blick. Jag måste härifrån nu! Om jag inte får komma härifrån nu så kommer jag börja gråta och det vill jag verkligen inte.
"Vill du sitta ner?" Säger hon och gör en gest mot vardagsrummet. Jag nickar stumt. Jag följer efter henne ut till vardagsrummet och slår mig ner i en fåtölj. 
"Så vill du berätta vad som hände igår?" Jag skakar på huvudet. 
"Asså det var inget, det var ett misstag!" Säger jag och tittar än en gång ner i golvet.
"För dig? Eller för honom?" Säger hon. Oj, hon är bra på att gissa. Vad svarar man på en sådan fråga? Från min sida var det inget misstag men från hans sida var det ju det. Men det är för pinsamt att berätta och det gör för ont att säga det högt.
"För båda!" Säger jag surt och reser mig upp för att gå. Jag måste ut härifrån nu och då menar jag verkligen nu!
 
Pappa bankar hårt på dörren. Men det tjänar inget till. Jag gråter tyst i kudden, min nya bästa vän. Jag låter tårarna rinna hejdlöst längs kinderna. Så länge jag slipper se dem. Se pappa och Kristina. 
"Vad har hänt?" Säger dem i kör och knackar försiktigt på dörren. Tur var det att jag hann låsa dörren innan jag la mig ner i min säng med kudden hos mig. Jag vet att det kommer fler gäster senare idag för det är fortfarande påsk men just nu vill jag inte prata med någon.
 
Efter ett tag slutar dem äntligen banka och knacka på dörren, och jag känner mig tillräckligt samlad för prata med någon huvudtaget. Så jag tar fram min mobil och trycker in nummret till Olivia. Hon svarar efter bara tre signaler.
"Hej det är Olivia" Säger hon. Hon tittade antagligen inte vem det var som ringde innan hon svara.
"Hej." Är allt jag får ur mig. Jag gör allt jag kan för att inte börja gråta igen. Jag var nog inte redo ännu men nu har jag ringt så nu får jag väl prata.
"Vad har hänt?" Frågar hon mjukt och oroligt. Var ska jag börja? Det är nog lika bra att bara berätta allt även om jag vet att Olivia hatar Andy men just nu gör jag det också. Eller gör jag verkligen det? Spellar ingen roll, det han gjorde var så taskigt.
"Jag blev av med oskulden, men inte med den jag trodde igår." Säger jag tyst men jag vet att hon hörde allt. Jag väntar nervöst på ett svar från Olivia och förbereder mig på det värsta.
"Hade du sex med Andy? Andy! Av alla personer du kunde blivit av med oskulden med och du väljer honom!" Svarar Olivia upprört. Jag visste hon skulle reagera så här! 
"Ja, av alla så blev det han." Säger jag trotsigt men brister ut i gråt. Jag kan inte hålla inne på gråten tyvärr.
"Förlåt. Men om ni nu gjorde det och du är så här ledsen, vad hände mer?" Säger hon ömt. Jag vet inte vad jag ska svara. Om hon inte gilla honom tidigare skulle hon definitivt hata honom nu.
"På morgonen så gick jag upp och klädde på mig och gick på toa sen när jag kom tillbaka så tänkte jag väcka honom med en puss på kinden. Då rycker han undan och säger att han var full och allt var ett misstag." Säger jag sårat och känner att det gör ont i hjärtat igen. 
"Han gjorde det inte! Vad taskigt! Jag hatar honom. Varför är du ens med honom?" Säger hon ömt men också upprört. Jag visste att hon skulle bli sur på honom men hon har all rätt.
"Jag vet inte inte uppriktigt talat, jag antar att jag älskar honom. Men jag måste gå nu." Säger jag tonlöst. Samtidigt som jag väntar på Olivias svar så inser jag att det är sant, jag älskar verkligen Andy.
"Ta hand om dig, och gör inget dumt nu." Säger hon ömt och lägger på. Olivia är verkligen en sån bra vän. Hon känner mig så väl. Jag lägger mig med huvudet på kudden som jag grät på och somnar. Urmattad efter att gråtit så mycket och alla tankar som går runt i mitt huvudet är det en lättnad att jag får sova.

Nu så var del 17 uppe och jag hoppas ni gillade den. Lite av ett mellankapitel men nästa del händer det mera, det lovar jag. Kommentera vad ni tycker.
 

Del 16 - Dubbel trubbel

Previous 
"Jag har saknat dig så mycket, och det finns något som jag så gärna vill prata med dig om." Viskar Felix i mitt öra och hans varma andedräkt kicklar mig i örat. Nu kan jag snart inte hejda mig. Jag vill bara dra min hand genom hans hår, tvinga ner hans huvud till min nivå och pressa min läppar mot hans. Men det kan jag förstås inte. Det är då Andy kommer in. Han har på sig en mörkgrön t-shirt med texten Fight hard and never give up på. Och omedelbart bildas det en klump i min hals.
Är det en slump att Andy har på sig exakt samma tröja som han hade på sig i min dröm då jag... hade sex med honom? Det måste vara en slump. Det är omöjligt att det skulle vara ett tecken... eller?
Jag försöker att inte tänka så mycket på det när vi har den årliga äggjakten som Berta, Kristinas mamma, vinner som vanligt. Sen har vi en stor påskmiddag och när klockan har blivit åtta är Olivia tvungen att gå hem och Louise också. Felix och de andra från Kalix får såklart sovplats hos oss, inget snack om saken. Nu när mina kompisar har gått hem och min pappa inte längre har full koll på mig, faktiskt inte full koll på något eftersom han fått i sig lite för mycket alkohol och sitter och skrattar och skämtar. Jag tar den här lilla chansen att ta med Felix till mitt rum och är noga med att både stänga och låsa dörren.
"Vad ville du prata om?" Frågar jag och vi slår oss ner på sängen. Han tar min hand i hans och ser mig in i ögonen, "Jag vill prata om oss." Säger han allvarligt. "Jag tycker om dig... mycket."
Jag sväljer hårt, "Och jag dig."
Han lutar sig fram och kysser mig ömt och jag tänker tillbaka på drömmen. Hur Andys läppar hade rört sig så perfekt med mina. Den här kyssen känns inte alls som den. Även om om den andra var overklig så kändes den så verklig.
"Jag tror inte att ett långdistans förhållande skulle vara ett problem för oss." Fortsätter Felix. Jag reser mig genast upp från sängen.
"Jag är inte redo." Säger jag helt fylld av panik. Jag lämnar rummet och går ut till dem andra men känner mig obekväm så jag bestämmer mig för att gå ut. Jag sätter mig på altanen och suckar.
Jag älskar verkligen Felix, men just nu så känns det bara inte rätt. Jag hade rätt så nyligen kysst Andy eller ja han hade kysst mig. Plus att bara så sent som inatt hade jag drömt om att ha sex med Andy, inte Felix, utan Andy. Vad höll jag på med egentligen. Hur hade allt blivit så rörigt i mitt liv?  
Jag hör dörren öppnas och stängas. Jag kan höra fotsteg närma sig mig.
"Är det inte kallt?" Frågar Andy och sätter sig brevid mig. Jag skakar på huvudet men inser sedan att hela jag är täckt av gåshud. 
"Ska vi inte gå in igen?" Försöker han med men jag skakar bara på huvudet igen. Andy suckar, "Okej, vi kan gå hem till mig. Det är tomt där just nu." Föreslår han och reser sig upp och sträcker ut en hand åt mig. Jag tar den och häver mig upp.
"Okej, vi går till dig." Instämmer jag. Det är så lätt att gå hem till Andy eftersom han bor i huset bredvid.
När vi kommer in är det helt tomt. Vi går till köket och Andy erbjuder mig något att dricka och tar fram två burkar öl. Normalt hade jag tackat nej men det är något magiskt med de där ögonen och när jag väl tittar in i dem kan jag inte säga nej. Jag sväljer nästan hela ölen i en klunk. Den är så äcklig att jag vill få det överstökat. Andy dricker några klunkar och ler roat åt hur jag häller i mig.
"Jag behöver gå på toa." Säger han och går iväg. Jag kan känna hur jag börjar att bli lite snurrig av ölen, men det är ändå en bra känsla. Utan att tänka mig för drar jag upp kylskåpsdörren och tar ut en ny öl som jag häller i mig lika fort. När Andy kommer ut från badrummet och ser den andra tomma ölburken skrattar han bara.
Vi går upp till Andys rum och lämnar efter oss tre tomma ölburkar var. Jag känner mig så otroligt snurrig. Han stänger försiktigt dörren efter oss. Jag nästan ramlar ner på hans säng och ser mig runt i rummet som ser ut precis som vanligt bortsett från att det är helt tyst i huset. Mina ögon sveper längs med väggen där det hänger olika posters och sen flyttar dem vidare till stolen där det ligger en massa kläder slängda över armstödet. Sen fastnar mina ögon vid dörren.
Och där står han i dörröppningen, håret är pojkaktigt ruffsigt och ett leende klär hans perfekta läppar. Jag ler tillbaka och innan jag vet ordet av det så drar han av sin mörkgröna t-shirt med texten Fight hard and never give up på. Nu behöver jag inte gissa längre, det var menat att bli såhär. Det skulle aldrig kunna bli jag och Felix. Han bor för långt bort. Men Andy är här och han bryr sig, ja, han bryr sig faktiskt.
 
Det är tidigt nästa morgon som jag vaknar. Det är kallt i det lilla rummet men jag känner en varm kropp bredvid mig. Det är först då jag inser att jag är naken och att hela sängen är en enda röra.
Försiktigt reser jag mig upp och letar reda på mina kläder som ligger utspridda här och var. När jag hittat dem smyger jag iväg till badrummet. Mitt hår ser ut som ett skatbo. Mitt huvud dunkar högt. För högt och jag ångrar på sätt och vis vad som hände igår... nej det gör jag egentligen inte. Allt var så perfekt, jag har längtat efter Andy så länge och allt han behövde var lite tid.
När jag kommer tillbaka till rummet har Andy vaknat och jag lägger mig bredvid honom och ger honom en lätt kyss. Men istället för att besvara den rycker han undan. Jag kan känna hur mitt hjärta värker av smärta.
"Jag var full. Det var ett misstag." Mumlar han och en klump bildas i min hals och tårarna bränner innanför ögonlocken.
"Var allt ett misstag? Även när du sa att du älskade mig?" Säger jag men det är nog svårt att höra eftersom jag har gråten i halsen.
"Ja, allt var ett misstag." Svarar han mig och vänder på sig. 
 

Sextonde kapitlet uppe! Även denna skriven av Jenny. Förlåt om jag är lite intim de senaste delarna... men men. Nästa fantastiska del är skriven av lilla Lollo och jag hoppas att ni ser fram emot den lika mycket som jag! Vem vill liksom inte veta vad som händer nu? Och för att göra saker klart för er som undrar så är påsken INTE över än...

Del 15 - Fight Hard And Never Give Up

Previous
När jag är hemma så kan jag inte sluta tänka på honom. Hans läppar mot mina. Hur bra dem samarbetade. Hans blå ögon som jag förlorar mig själv i varje gång. Fast han var en stor idiot. Som han har behandlat mig var inte rätt. Vad var det som fick mig att falla för honom ens? Den frågan kommer jag nog kunna grubla länge på men aldrig komma fram till ett vettigt svar.
Där står han i dörröppningen, håret är pojkaktigt ruffsigt och ett leende klär hans perfekta läppar. Hans fingar rör sig snabbt när han drar sin mörkgröna t-shirt med texten Fight hard and never give up på över huvudet och tar några steg framåt så att han nu står lutad över mig. Jag sitter på sängen full av förhoppningar och förväntan. Det måste se så konstigt ut eftersom jag helt enkelt inte kan sluta le. Han kryper försiktigt ner på sängen och tvingar mig med sin kropp att lägga mig ner. Nu är han över mig. Nu börjar han att klä av mig, min tröja drar han över mitt huvud och lutar sig sedan framåt för att kyssa mig. Hans läppar mot mina. Han tvingar mina läppar att sära på sig för att sedan låta sin tunga leta sig in i min mun. Finns det någon perfektare stund än denna?
När han äntligen slutar att kyssa mig kan jag hämta andan och se honom i ögonen. De där underbara blå ögonen jag älskar.
"Jag älskar dig." Viskar jag. Han ler, "Jag älskar dig också." Och i den stunden visste jag att det var sant.
"Får jag fråga dig en sak?" Säger jag försiktigt. Han nickar men hans min antyder att han är lite orolig. "Varför väntade du så länge?" Frågar jag och söker hans blick som nu tittar ner i golvet.
"Jag antar att jag var rädd." Säger han skyldigt. Men han har inget att be om ursäkt för.
Han tar satts igen och börjar att dra ner sina byxor och jag gör själv ett försök med att lirka upp min byxknapp men kan inte ta blicken från hans fingrar som skickligt drar av jeansen och slänger ner dem någonstans på golvet. Sen hjälper han mig också eftersom jag uppenberligen inte kan klara mig själv. Nu ligger vi i bara underkläderna, våra varma kroppar pressade mot varandra. Tänk om jag rodnar!? Han ser mig in i ögonen, "Är du säker på det här?" Frågar han. Är jag säker? ÄR JAG SÄKER? Klart jag är!
"Ja!" Ber jag och slänger mina armar om hans rygg för att dra honom närmare intill mig. Han börjar kyssa mig igen. Och igen. Min hjärna kan bara forma ett ord. Ett namn. Andy.
 
Jag vaknar med ett ryck! Jag försöker att samla mina tankar. Vad var det där?
"Godmorgon, sovit gott?" Hör jag Kristinas röst säga när hon träder in i mitt rum. Jag nickar trött och hasar mig ur sängen för att närvara vid frukosten. Vad sjutton hände i natt? Vad var det för en dröm? Är det ett tecken? Eller är jag helt enkelt desperat?
När jag äntligen fått gå från frukostbordet smiter jag in i mitt rum och slår Olivias nummer. Det går bara två toner innan hon svarar.
"Du kan aldrig gissa vad jag drömde i natt!" Säger jag så tyst jag kan så att inte pappa och Kristina ska höra.
"Nej Rosie, vad drömde du i natt som är så viktigt att du måste väcka mig halv tio för att berätta?" Säger hon irriterat. Jag sväljer.
"Det var så verkligt..." Mumlar jag. Jag hör Olivia göra falska snarkningar i andra änden och jag skyndar mig att komma till saken. "JagdrömdeattjaghadesexmedAndy." Orden bara trillar ur min mun.
"Du... med Andy...?" Säger hon sammtidigt som hon försöker att pussla ihop vad jag just sa. Jag håller andan i väntan på vad hon tänker säga.
"Det var bara en dröm." Säger hon bestämt. "Drömmar är bara till för att jävlas med en." Jag suckar.
Med de orden hängandes kvar i hjärnan gör jag mig i ordning och hjälper sedan till att pynta huset. Vår familj älskar att fira högtider eftersom det ger oss en chans att bjuda över släkten, grannarna och vännerna. De gillar gemenskap. Nu råkar det vara påsk och då ska vi ha den årliga äggjakten och en stor fest. Jag har än en gång fått bjuda valfria kompisar och jag väljer såklart Olivia. Emma är tyvärr bortrest över påsken men såklart kommer Louise att komma. Dessutom kommer Andys familj över och Felix och resten av gänget från Kalix. Jag längtar efter att få träffa Felix. Det var senast vid nyår.
 
Jag sitter och rullar tummarna av otålighet när jag väntar på att de första gästerna ska anlända. Det blir såklart Louise med familj som är väldigt ivrig inför påskfesten. Jag hjälper henne med sminket och sen hinner vi inte mer innan Olivia kommer. Tack och lov! Hon har på sig en rutig blus och stuprörsjeans, håret sitter uppsatt i en slarvig knut och hon har ett stort leende på läpparna när hon kommer. Det känns bra att jag inte är den ända som är neutralt klädd i mitt svarta linne med paljetter upptill och favoritjeansen som är mörkgråa.
Det tar inte lång tid innan huset hunnit fyllas, och jag får ständigt hälsa på några nya som kommit och säger saker som "Vad stor du har blivit." och "Vad kul att se dig igen." och jag försöker att vara trevlig mot alla så gott jag kan.
"Hej." Hör jag en len stämma viska i mitt öra och jag vänder mig om och möts av Felix vita leende. Jag ger honom en kram och är noga med att inte visa för mycket känslor.
"Jag har saknat dig så mycket, och det finns något som jag så gärna vill prata med dig om." Viskar han i mitt öra och hans varma andedräkt kicklar mig i örat. Nu kan jag snart inte hejda mig. Jag vill bara dra min hand genom hans hår, tvinga ner hans huvud till min nivå och pressa min läppar mot hans. Men det kan jag förstås inte.
Det är då Andy kommer in. Han har på sig en mörkgrön t-shirt med texten Fight hard and never give up på. Och omedelbart bildas det en klump i min hals.
 

Är det spännande? Det hoppas jag! Denna del var skriven av Jenny (http://jhutchersonstories.blogg.se) och är första delen i påskspecialen som blir på fyra delar. Jag kommer antingen att skriva nästa del eller del 17 också. Vi får se vilket det blir. KOMMENTERA!
 
Update: Nästa kapitel kommer på tisdag kl. 15.30

Del 14 - Konsekvenserna

Previous
Jag kan klara mig fint utan Andy eller ja iallafall som pojkvän. Jag har ju mina underbara vänner och Felix. Det här är bara för underbart, nu har jag och Felix vart tillsammans som vi brukar framför mina kompisar. Dem verka acceptera honom bra. Dem sitter och skämtar och skrattar. Jag orkar inte riktigt vara med i samtalet, istället nöjer jag mig med att bara lyssna och skratta åt skämten då och då. Det här blev än rätts så okej morgon iallafall.
Nu har det gått några veckor sen nyår och den förvirrande händelsen mellan mig och Andy. Det gör fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på vad han sa den morgon efter det. Trots det har jag umgåtts rätt mycket med honom och det är som om inget hade hänt. Olivia tycker verkligen att det är fel att jag har fortsatt att vara vän med honom. Emma tycker att han gör fel men jag väljer väl själv, alltid lika naiv och rättvis. 
Den där morgonen var den värsta men också bland dem bästa jag har varit med om. Efter ha pratat med Andy så berättade jag för Olivia och Emma. Dem var jättegulliga. Ett litet tag bara satt dem och höll om mig och trösta mig. Sen kom Felix in i rummet. Det var första gången som jag och Felix bettede oss som vi brukar mot varandra framför andra. Olivia, Emma och Louise verkade acceptera honom ganska fort. Det var bara för underbart för att vara sant. Senare den dagen hade Felix och jag åkt till ett centrum i närheten och bara tittat runt. Det hade blivit en underbar dag.
Felix hade stannat 4 dagar efter nyår, och dem 4 dagarna hade vi umgåtts konstant. Det var dem bästa 4 dagarna på länge. Vi hittade på en massa kul och skoj. Jag visa honom stockholm och det underbara i närheten. Vi var försiktiga däremot när Kristina och pappa var i närheten, annars fånade vi oss och kysstes och myste och bara hade kul.
Nu var det inte långt till påsken och påsklovet. Det ska bli så skönt med lov snart. Jag har precis kommit hem från skolan. Idag jobbar Kristina och pappa kväll, dem har ju jobb på en resturang inne i stan. Det blir rätts så oregelbundna tider dem jobbar, har nästan aldrig nån koll. Ibland kan dem jobba förmiddag, och då börjar dem 7.00 på morgonen och slutar 14.00 på eftermiddagen. När dem jobbar kväll som idag, så jobbar dem mellan 13.00 till 22.00. Jag funderar på att gå över tilll Andy. 
 Jag knackar på och han öppnar. Jag ropar "Hej!". Mest för att vara artig mot dem andra i hans familj.
"Tänk att det är påsk snart." Säger jag glatt och ler mot Andy. 
"Ja tänk. Ska vi gå upp och se en film?" Frågar han och ler tillbaka.
"Visst, det kan vi göra." Svarar jag och vi går upp till honom.
 
Andys perspektiv
Nu måste det gått typ tre månader sen jag inte kunde hålla mig längre och kysste Rosie. Jag kunde inte vänta längre, men jag insåg snabbt att det var fel av mig. När jag såg henne med Felix väcktes nåt inom mig. En känsla jag aldrig känt tidigare, jag vet inte vad det var. Det kändes som svartsjuka, men inte kunde väl jag vara svartsjuk. Jag blev själv chockad över att jag kysste henne, så jag bara stack därifrån efter det. Sen morgon efter det var ju inte direkt den bästa. Hon hade kommit över och ville veta vad den kyssen betydde för mig; klockan åtta på morgonen. Jag har fortfarande inte en aning om vad den kyssen exakt betydde. Så jag var en sånn idiot och bad henne att bara glömma allt och att det var ett misstag. Jag kunde väl inte vara något för henne? Hon är ju den perfekta, den bra tjejen så att säga. Hon är nog inte den snyggaste heller så skulle inte funka så jättebra mellan oss. Och gillade inte hon nån annan? Fast det känndes som att hon var nära att säga att hon gilla mig den där morgonen. Men det kan inte stämma. Det jag gjorde var nog det bästa för oss båda. Vi är ju fortfarande vänner och det funkar ju bara bra. Nu är hon här hemma hos mig och väntar på att jag ska bestämma mig för vilken film vi ska se.
"Jag tror jag vill se den." Säger jag och pekar på någon beck-film. 
"Äntligen!" Svarar hon på det och pustar ut. Vi sätter på filmen och sätter oss på var sin sida av sängen nästan. Ända sen nyåret har jag varit noga med att hålla avståndet mellan oss när vi är med varandra. Jag vill inte att hon ska få fel signaler eller tro något. Kanske jag borde bara sluta hålla avståndet och bara sluta bry mig.

Rosies perspektiv
Varför måste han jämt hålla det där avståndet? Jag bitts inte direkt och jag är inte pestsmittad heller. Så här har han hållt på sen nyår. Jag vet nog varför men han behöver inte vara så kall med allt. Nu ser vi film och han sitter en meter ifrån mig även fast sängen kan inte vara så mycket mera än en meter. Seriöst så stör det mig. Jag vet att jag inte borde bry mig men jag kan inte hjälpa det. Trots avvisningen vid nyår så gillar jag fortfarande honom så otroligt mycket, jag kan bara inte hjälpa det. Jag är glad att vi är vänner iallafall. 
 
Efter sett filmen så sitter vi bara och snackar lite tills jag måste gå hem. För första gången på länge så kändes det som om det var bra mellan oss igen. Han hade inte den här kylan mot mig och vi skratta och satt kanske lite väl nära varandra men allt kändes så bra.
 
När jag är hemma så kan jag inte sluta tänka på honom. Hans läppar mot mina. Hur bra dem samarbetade. Hans blå ögon som jag förlorar mig själv i varje gång. Fast han var en stor idiot. Som han har behandlat mig var inte rätt. Vad var det som fick mig att falla för honom ens? Den frågan kommer jag nog kunna grubla länge på men aldrig komma fram till ett vettigt svar.

Jag vet kort del men hoppades ni gillar den iallafall! Nu efter den här delen kommer påskspecialen.
 
 

Ingen Pojkvän, Inga Problem

RSS 2.0